Dr. Monica Pop: Vaccinul nu opreşte infectarea. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva care are COVID-19, ia boala (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Monica Pop a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii „Obiectiv” de la Antena 3, despre campania de vaccinare. Ea a subliniat că nu există legătură între vaccinare şi infectare şi autoritățile ar trebui să informeze corect populația.

Medicul Monica Pop face apel la industria Horeca să nu mai ceară ca cei care vin în restaurant să fie vaccinați. Mai mult ea solicită şi autorităților să elimine dezinformarea cu privire la vaccinare şi la infectare. 

„În primul rând pentru Horeca, să nu mai ceară ca cei care vin în restaurant să fie vaccinați. Nu are nicio relevanță. Vreau să repet un lucru pe care ar trebui să știe toată lumea: vaccinul nu oprește infecția”, a subliniat medicul Monica Pop.

„Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus”

„Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacient să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni ( n.r Horeca) să ceară test negativ sau să îl facă la intrare”, recomandă medicul Monica Pop.

„Dezinformările duc la neînțelegeri”

„Vaccinarea este soluția. Asta este ceea ce se comunică politic tot timpul și ar trebui spus oamenilor corect pentru că, oamenii nu știu lucrurile astea. Cred că dacă au făcut vaccinul, gata nu mai fac boala. Nu este adevărat! Fac boală ușoară dar e transmit altora. Dezinformările duc la neînțelegeri și la lucruri care se spun și care nu sunt reale”, a mai spus medicul Monica Pop.

Citește mai mult pe site-ul Antena 3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top