Dr. Robert Malone: Asistăm la cel mai mare experiment pe ființe umane din Istoria Lumii – Vaccinarea Covid-19 (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-un interviu exploziv cu Veronika Kyrylenko de la The New American, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, explică modul de lucru extrem de corupt al organismelor guvernamentale de reglementare care au gestionat greșit pandemia, discută problemele legate de programul de vaccinare și face dezvăluiri explozive despre originile obscure ale pandemiei Covid-19 din Wuhan, China, relatează The New America.

Cine este Dr. Robert Malone? În timp ce lucra la Institutul Salk în 1988, Dr. Malone a făcut descoperiri importante asupra tehnologiei ARN. Și-a continuat munca asupra acestei tehnologii un an mai târziu la start-up-ul biofarmaceutic Vical, unde a efectuat experimente suplimentare. Conform biografiei sale, “ARNm, construcțiile și reactivii au fost dezvoltate la Institutul Salk și la Vical de către Dr. Malone”. Cercetările sale au inclus, de asemenea, lucrări importante privind vaccinurile ADN. Pe lângă activitatea sa fundamentală de dezvoltare a ARNm și a tehnologiei vaccinurilor cu ADN, Malone este, de asemenea, doctor în medicină. Potrivit biografiei sale, Dr. Malone “a primit pregătire medicală la Northwestern University (MD) și la Harvard University (Clinical Research Post Graduate), precum și în patologie la UC Davis”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top