Dr. Robert Malone, în dialog cu Steve Bannon: Viitorul totalitarismului global este deja aici, doar că nu este distribuit în mod egal (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Într-un nou dialog cu Steve Bannon, în cadrul emisiunii sale War Room Pandemic, dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, vorbește despre ascensiunea tot mai pronunțată a totalitarismului la nivel global, manifestată sub forma măsurilor pandemice neconstituționale, dar și despre rezistența pe care o organizează el împreună cu zeci de mii de alți medici și oameni de știință. Malone recunoaște meritul guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, pentru că s-a opus, în statul lui, obligativităților impuse ilegal de administrația Biden.

Dr. Malone menționează două organizații – din care face și el parte – care opun rezistență dictaturii Covid. Una dintre ele este Global Covid Summit, alcătuită din peste 13.000 de medici și oameni de știință, iar cealaltă este The Unity Project și se concentrează foarte mult pe împiedicarea, în SUA, a impunerii vaccinării obligatorii la copii. 

El remarcă faptul că „viitorul totalitarismului global este deja aici; doar că nu este distribuit în mod egal”. Ceea ce vedem în Canada, Australia, Austria și, în curând, în Germania este, potrivit dr. Malone, implementarea unei abordări totalitare a pandemiei, uimitor de bine coordonată.

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top