Dr. Ryan Cole: Vaccinurile cu ARN mesager produc proteine spike care persistă în organism și care pot declanșa cheaguri de sânge, inflamații cardiace și cancere

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Potrivit doctorului Ryan Cole, vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) produc proteine spike persistente, care pot afecta grav sănătatea „beneficiarului”, prin coagulări neobișnuite ale sângelui, inflamații cardiace sau cancer, scrie The Epoch Times.

Acum avem și posibila explicație a morții lor.

Vaccinurile COVID-19 dezvoltate de Pfizer și Moderna sunt singurele vaccinuri cu ARNm aprobate sau autorizate pentru a fi utilizate ca rapel în Statele Unite. Vaccinul COVID-19 de la Johnson & Johnson folosește un vector viral, o versiune modificată a virusului, pentru a instrui celulele să producă anticorpi. Cole este un medic patolog care a condus un laborator timp de 18 ani. În cariera sa a examinat, cel mai adesea la microscop, circa 500.000 de pacienți.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top