Dr. Sherri Tenpenny: Cum va începe depopularea globală cauzată de vaccinurile anti-COVID-19 în 3-6 luni (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-un interviu acordat lui Reinette Senum, fostul primar al orașului Nevada, doctorul Sherri Tenpenny, medic osteopat, certificată în trei specializări medicale, cu peste 20 de ani de experiență în cercetarea vaccinurilor și studii farmaceutice explică rolul vaccinurilor anti-Covid și efectele adverse ale vaccinări pe termen lung.

„Am devenit interesată de efectele vaccinurilor după ce am participat la Congresul Național al Centrului de Informare despre Vaccinuri în anul 2000 și după patru zile petrecute la Washington D.C. în care am ascultat numeroși doctori, avocați, părinți discutând despre vaccinuri, am decis să încep o cercetare pe subiect”, afirmă Sherri Tenpenny în cadrul interviului.

După 20 de ani de cercetare a problemelor asociate cu vaccinurile și având în vedere baza științifică pe care Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) certifică vaccinurile, medicul Sherri Tenpenny afirmă că întotdeauna apare ceva nou legat de vaccinuri și de aceea trebuie să te întrebi mereu CU CE VEI FI INJECTAT!

În general, vaccinurile sunt considerate substanțe medicale, iar în literatura de specialitate sunt considerate molecule ce se injectează în organism pentru a produce un anticorp, astfel, în cazul vaccinurilor anti-Covid durează de la 4 luni până la 14 luni pentru a se produce efectele adverse.

În 30 de zile de vaccinare, în SUA s-au înregistrat peste 40 000 de reacții post-vaccinare, peste 3100 de șocuri anafilactice și 5 000 de reacții neurologice de la sindromul vertij, migrene și până la paralizie, acestea reprezentând doar 10% din efectele adverse raportate.

„Avem un singur produs pe piață despre care se plâng cel puțin 40 000 de oameni. Acest produs este în continuă vânzare, actorii sunt plătiți să ne spun că este sigur și autoritățile guvernamentale ne îndeamnă să ni-l injectăm în continuare, mai mult de atât, oferim 500 de dolari oamenilor care acceptă acest produs cu efecte negative grave. Avem doctori și asistente care sărbătoresc că s-au vaccinat. Din păcate, nu vor mai fi așa de fericiți când vor dezvolta boli autoimune, boli de coagulare a sângelui sau vor suferi un deces. Nu vom vedea niciodată pozele acelor oameni”, povestește doamna doctor Sherri Tenpenny.

Discutând despre ceea ce motivează producătorii să prezinte vaccinurile ca sigure și eficiente, Reinette Senum menționează: „Companiile farmaceutice au anunțat dinainte că vor muri mulți oameni din cauza vaccinurilor și astfel cred că au fost absolviți de responsabilitatea acestor decese și că noi ar trebui să le acceptăm ca pe ceva normal. Atunci când te vaccinezi e ca la ruleta rusească.”

CE CONȚIN VACCINURILE ANTI-COVID?

Conform spuselor doctorului Tenpenny există 72 de vaccinuri comune aprobate de FDA și în niciunul, niciodată nu s-a folosit ARN mesager. Există doar câteva vaccinuri cu ARN mesager cum e, de exemplu vaccinul împotriva poliomielitei dar în cazul acesta, diferența este faptul că virusul inactiv este întreg iar când organismul creează anticorpi, îi creează împotriva codului exterior de proteine ale virusului.

Pfizer-BioNTech

În cazul vaccinului Pfizer, s-a luat doar o bucată mică din codul genetic al virusului, asociat doar cu proteina S (spiculi) din Covid-19 și când îl injectăm în organism se creează anticorpi non-neutralizanți care, la rândul lor, formează ceea ce se numește în medicină – o îmbunătățire dependentă de anticorpi – aceasta permite acelei bucăți de virus să se multiplice la nesfârșit, să creeze modificări de proteină S ca organismul nostru să formeze anticorpi care să lupte cu acele modificări de proteină. Pe scurt, se injectează proteina S ce suferă mutații la nesfârșit în propriul corp.

Vaccinul Pfizer a fost creat pe trei mecanisme funcționale în organism după injectare:

1. Proteina S (bucată din virusul Covid-19) nu se atașează complet de anticorp. Astfel atunci când anticorpul se atașează de celula albă ca proteina de virus să fie distrusă, ARN mesagerul cu proteina S se desprinde de anticorp și continuă să se multiplice la nesfârșit. Acesta se numește mecanismul calului troian.

2. Un al doilea mecanism: rădăcina de la anticorpul purtător de proteina S (ARN mesager) se poate desprinde și poate fi transferat în plămâni cauzând sindromul de distrugere alveolară difuză, adică distrugerea celulelor din plămâni în zona de căilor respiratorii. Prin distrugerea celulelor din acea zonă se formează puroi, hemoragie sau răni la plămâni.

3. Alt treilea mecanism declanșat de injectarea cu ARN mesager: anticorpul atașat la proteina S (Covid-19) poate ataca celule albe de tip 2 care au rol anti-inflamator și se ocupă efectiv de vindecarea zonei îmbolnăvite. Celulele albe de tip 2 sunt dezactivate de către anticorpul purtător de proteina S (Covid-19).

„Există 36 de tipuri de Coronavirus dintre care 7 infectează oamenii și există de cel puțin 60 ani, cu mult înainte de Covid. După vaccinarea cu ARN mesager, atunci când organismul este expus la oricare dintre cele 7 tipuri de Coronavirus se activează mecanismul de cal troian și anticorpii de proteina S vor afecta organismul în loc să îl vindece. O parte dintre oameni vor deceda din cauza substanțelor conținute în vaccin prin șoc anafilactic, boli autoimune, boli de coagulare a sângelui. O parte se vor îmbolnăvi de felurite afecțiuni la care medicii vor răspunde cu doze suplimentare de vaccin ceea ce va declanșa un nou ciclu de îmbolnăviri”, menționează doctorul Sherri Tenpenny.  

Pe lângă tehnologia de ARN mesager, Pfizer conține 3 substanțe care nu au fost folosite niciodată într-un vaccin, nu au fost testate niciodată individual și nu se cunosc efectele acestora, mai ales când sunt folosite împreună, într-un vaccin cocktail.

Conținut al vaccinului Pfizer-BioNTech (nu este menționat dozajul):

 • nucleoside-modificat ARN mesager cu proteina virală tip spike (S) glycoprotein of SARS-CoV-2
 • Lipide: (4-hydroxybutyl) azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate)
 • Lipide: 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine. [DSPC]
 • Lipide: 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetra-decylacetamide
 • Lipide: colesterol
 • clorură de potasiu
 • fosfat de monopotasiu
 • clorură de sodiu
 • zaharoză
 • dihidrogen fosfat dihidrat şi fosfat disodic

Moderna (mRNA – 1273)

Folosește același mecanism de ARN mesager cu proteina de tip S ca vaccinul Pfizer.  Este aprobat pentru cei cu vârste de 18 ani și mai în vârstă, în două doze.  (100 mcg in 0.5 cc injecție intramusculară) cu doza a două făcută peste o lună (28 de zile), sau cât de aproape posibil de intervalul menționat.

 • ARN Mesager ce conține glycoproteina (S) pre-fuzionată a virusului Sars-Cov-2, 100 mcg

IMPORTANT: patentul pentru vaccinul Moderna menționează faptul că e posibil să fie prezent alt tip de ARN mesager ce conține proteina flagelină, un adjuvant neautorizat care stimulează receptorul 5 (TLR5) pro-inflamatoriu;

 • Lipide: (4-hydroxybutyl) azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate)
 • Lipide: 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine. [DSPC]
 • Lipide: 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetra-decylacetamide
 • Lipide: colesterol
 • tromethamine, 31 mg – este o substanță medicală prescrisă ce se folosește în tratarea acidozei metabolice
 • tromethamine hydrochloride, 18 mg
 • acid acetic, 0.42 mg
 • acetat de sodiu, 0.12 mg
 • zaharoză, 43.5 mg

AstraZeneca (ChAdOx1 nCoV-19)

Vaccinul AstraZeneca este format dintr-o versiune mai ușoară a virusului gripal obișnuit de unde și numele. Poate să cauzeze infecții la cimpanzei imediat după injectare și în timpul testelor toți cimpanzeii vaccinați au dezvoltat infecții, dar virusul conținut a fost modificat genetic astfel încât să nu se poată multiplica în organismul uman. Producătorul a inclus doar o listă cu ingredientele de bază fără să includă dozajul folosit pentru fiecare substanță în parte. Astfel, o injecție conține:

 • COVID-19 Vaccine (ChAdOx1-S* recombinat) 5 × 10^10 particule virale (vp); *Acest produs conține organisme modificate genetic (GMOs)
 • Recombinat, vector de adenovirus de cimpanzeu cu deficit de replicare, recombinat purtător de glycoproteina de tip S (spike) a virusului SARS CoV 2;
 • Celulă de rinichi fetal uman modificată genetic (HEK) 293
 • Listă de susbtanțe medicale – doză necunoscută
  • L-Histidine
  • L-Histidine hydrochloride monohydrate
  • Magnesium chloride hexahydrate
  • Polysorbate 80
  • Etanol
  • Zaharoză
  • Clorură de sodiu
  • Disodium edetate dihydrate
  • Apă pentru preparate injectabile

„Singura grijă a celor care produc vaccinuri este dacă mori sau nu, indiferent dacă rămâi în viață paralizat. Dacă nu ai murit, nicio problemă, te-au făcut client pentru toată viața la pachetul lor de medicamente,” afirmă doctorul Sherri Tenpenny.

S-a creat o religie a vaccinurilor. Cei care promovează vaccinurile le prezintă ca substanțe medicale 100% sigure și eficiente pentru că acestea sunt afacerile lor, se îmbogățesc din distribuția de vaccinuri sau din îmbolnăvirea constantă a oamenilor.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top