Dr. Tudor Ciuhodaru: Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti COVID.

Doctorul a ținut să precizeze că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.

”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”,  a declarat Ciuhodaru.

Medicul a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea ”transmiterii bolii”.

”Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1. 

Sursa: Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top