Dr. Wolfgang Wodarg: Nu toate loturile de vaccinuri anti-Covid-19 au același nivel de toxicitate (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dacă sunteți vaccinat experimental împotriva Covid-19, puteți da click pe link-ul de mai jos pentru a introduce codul lotul vaccinului dumneavoastră și să aflați toxicitatea acestuia.

Atenție! Cifrele (marcate în negru) pe care le veți vedea reprezintă doar numărul de decese oficiale. Cifrele reale pot fi mult mai mari, Atenție!
Acestea sunt numai numărul de decese înregistrate. Cifra neagră poate fi de mii de ori mai mare, deoarece numai între 3-10% din decesele și efectele adverse grave sunt înregistrate.

Cercetarea a fost făcută de către Dr. Wolfgang Wodarg, fostul șef al Departamentului de sănătate al orașului Flensburg/Germania, fost membru al Comisiei Europene și cel care a pus bazele anchetei legate de pandemia Gripei Porcine în 2009-2010, specialist în boli interne, pneumolog, specialist în medicina mediului și sănătate publică, a predat medicina la Universitatea Navală din Flensburg, a predat la Charité Berlin și la alte universități din Europa.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top