Dumnezeu, știința, dovezile: Cercetătorii se folosesc de știință pentru a demonstra că Dumnezeu există

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Ar putea descoperirile legate de teoria relativității, mecanica cuantică, complexitatea ființelor vii, moartea termică a Universului și, mai presus de toate, Big Bang-ul să îi converteasca pe necredincioșii de astăzi? Autorii cărții Dumnezeu, știința, dovezile sunt convinși că da.

Pe 18 decembrie, telescopul James-Webb va fi lansat din Kourou, Guyana, și plasat pe orbită în jurul Soarelui, la 1,5 milioane de kilometri de Pământ. Înlocuitorul lui Hubble va putea descoperi „fața lui Dumnezeu” în strălucirea slabă a galaxiilor îndepărtate? Cei doi autori ai cărții Dumnezeu, știința, dovezile, Michel-Yves Bolloré și Olivier Bonnassies, nu mai au nevoie de argumente: ei îl văd deja.

Ei urmăresc cu pasiune etapele celei mai uluitoare odisee științifice a omenirii. În 1992, astrofizicianul câștigător al Premiului Nobel, George Smoot, a fotografiat prima lumină cosmică dintr-un Univers care încă rătăcea, la 380.000 de ani după Big Bang. Imaginea sa arăta ca un oval albăstrui, pătat de șofran și culori portocalii. El a fost cel care a spus în fața Societății Americane de Fizică: „Este ca și cum ai vedea fața lui Dumnezeu”.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top