După ce 18 luni au identificat fals-pozitiv persoanele cu Covid-19, testele PCR sunt interzise pentru că nu diferențiază Covid-19 de gripa sezonieră

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite anunță, pe site-ul instituției, că după 31 decembrie 2021 vor fi retrase clasicele teste Real-Time RT-PCR pentru depistarea coronavirusului, metodă de testare folosită de la începutul pandemiei în toate colțurile lumii, inclusiv în România.

CDC spune că laboratoarele de analize medicale vor putea folosi, pentru depistarea Sars-Cov-2, alternative autorizate de Agenţia pentru Alimente şi Medicamente (Food and Drug Administration – FDA) din Statele Unite.

CDR recomandă clinicilor să folosească testele care poate identifica și diferenția COVID-19 și gripa sezonieră. Aceste noi teste se numesc „Flu SC2” și pot identifica Covid-19, Gripa A și Gripa B, notează Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top