După ce românilor li s-a ascuns riscul de miocardită, medicul Adrian Marinescu dă asigurări că doza a treia de vaccin NU va genera efecte adverse GRAVE

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Medicul Adrian Marinescu anunță că românii care se vor vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin anticoronavirus nu riscă efecte adverse grave. Declarațiile lui Marinescu vin după ce lista cu efecte adverse ale vaccinurilor a fost completată cu miocardită, complicație despre care românii nu au primit nicio informație la debutul campaniei de vaccinare.

„Companiile producătoare de vaccin și-au luat în calcul un update al vaccinului, nu înseamnă că-l și folosim deocamdată. E de discutat pentru începutul lunii septembrie. Din păcate, virusul suferă mutații, cum e și varianta Delta, și avem nevoie de un vaccin care să fie cu o eficiență net superioară și atunci va fi nevoie de o a treia doză pentru un episod mai greu epidemiologic”, a spus Adrian Marinescu.

Întrebat dacă ar putea fi alte reacții adverse mai puternice, Adrian Marinescu a afirmat: „Lucrurile acestea sunt teoretice. Vorbim de reacții adverse de moment. Nu intră în discuție ca la doza a treia să avem reacții adverse care să ne pună probleme. Aici discutăm cam de același lucru. Important este să avem un efect bun și pentru persoanele vulnerabile. Persoanele supraponderale ar putea să aibă probleme când va crește numărul de infectări”, anunță Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top