După scrisorile militarilor din Franța, 120 de generali și amirali americani în retragere avertizează asupra neomarxismului în SUA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Peste 120 de generali și amirali americani în retragere au semnat o scrisoare deschisă în care avertizează că Statele Unite sunt implicate într-o luptă existențială și îndeamnă „toți cetățenii” să se implice în politica locală și de stat. „Ne aflăm într-o luptă pentru supraviețuirea noastră ca republică constituțională, cum nu s-a mai întâmplat de la fondarea noastră în 1776. Conflictul este între susținătorii socialismului și marxismului vs. susținătorii libertății și ai libertății constituționale”, se arată în scrisoarea semnată de 124 de foști lideri militari, informează Epoch Times.

„Integritatea alegerilor presupune asigurarea unui vot legal exprimat și numărat pentru fiecare cetățean. Voturile legale sunt identificate prin controale aprobate de legislativul de stat prin utilizarea actelor de identitate guvernamentale, a semnăturilor verificate etc. Astăzi, mulți numesc aceste controale de bun simț „rasiste” în încercarea de a evita organizarea unor alegeri corecte și oneste”, se arată în scrisoare. Potrivit site-ului Flag Officers 4 America, este vorba despre un grup de foști lideri militari care „s-au angajat să susțină și să apere Constituția Statelor Unite împotriva tuturor dușmanilor”, fie ei „interni” sau „externi”.

Printre semnatarii scrisorii se numără generalul de brigadă în retragere Donald Bolduc, candidat la Senat în New Hampshire, generalul de corp de armată în retragere William Boykin și viceamiralul în retragere John Poindexter, care a fost consilier adjunct pentru securitate națională al președintelui Ronald Reagan.

„China este cea mai mare amenințare externă la adresa Americii. Stabilirea unor relații de cooperare cu Partidul Comunist Chinez îi încurajează să continue progresul spre dominația mondială, din punct de vedere militar, economic, politic și tehnologic. Trebuie să impunem mai multe sancțiuni și restricții pentru a împiedica obiectivul lor de dominație mondială și pentru a proteja interesele Americii”, se arată în scrisoare.

Printre alte amenințări enumerate de aceștia se numără reintrarea Statelor Unite în acordul nuclear cu Iranul, imigrația ilegală și oprirea proiectului oleoductului Keystone XL. Președintele Joe Biden a emis un ordin de oprire al proiectului de gazoduct la începutul președinției sale.
Între timp, pe fondul pandemiei COVID-19, liderii militari în retragere au declarat că ordinele de izolare care afectează școlile și întreprinderile sunt echivalente cu „acțiuni de control al populației”.

Trebuie să sprijinim și să îi tragem la răspundere pe politicienii care vor acționa pentru a contracara socialismul, marxismul și progresismul, pentru a susține Republica noastră constituțională și pentru a insista asupra unei guvernări responsabile din punct de vedere fiscal, concentrându-se în același timp asupra tuturor americanilor, în special asupra clasei de mijloc, nu asupra grupurilor de interese speciale sau a grupurilor extremiste care sunt folosite pentru a ne diviza în facțiuni beligerante”, se arată în scrisoarea pe care o puteți citi AICI.

Scrisoarea se încheie prin îndemnarea „tuturor cetățenilor să se implice acum la nivel local, statal și/sau național pentru a alege reprezentanți politici care vor acționa pentru a salva America, Republica noastră constituțională și pentru a-i trage la răspundere pe cei aflați în prezent în funcție”.

Unii foști militari au pus la îndoială scopul scrisorii. Amiralul în retragere Mike Mullen, fost șef al Statului Major Întrunit, a declarat că scrisoarea „face rău armatei și, prin extensie, face rău țării” și a spus că aceasta conține „puncte de discuție” ale Partidului Republican.

Între timp, în Franța, zeci de generali în retragere au fost sancționați după ce au trimis recent o scrisoare în care avertizau cu privire la un posibil război civil în legătură cu „protejarea valorilor noastre civilizaționale”. Aceștia au acuzat conducerea Franței pentru că nu se ocupă de ceea ce ei au descris ca fiind o imigrație neîngrădită în țară. Inițiativa lor a fost secondată și de militari activi, care au avertizat de asemenea asupra pericolului izbucniri unui război civil, conform Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top