După vaccinarea experimentală masivă din Ungaria, țara a cunoscut cel cel mai mare număr de morți din 1876, exceptând perioadele de război

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Ungaria a suferit în 2021 cea mai pronunțată scădere a populației din 1876, dacă se iau în calcul doar anii de pace, aceasta fiind pusă pe seama „impactului pandemiei”, însă 2021 este și anul injectării masive a populației cu serurile experimentale Covid, printre ale căror reacții adverse recunoscute teoretic și constatate empiric se numără și decesele subite.

Potrivit datelor preliminare oficiale, citate de Știri pe Surse via EFE, un total de 153.000 de persoane au murit în Ungaria anul trecut, numărul cel mai mare de decese la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Dintre acestea, 29.649 de persoane au murit anul trecut de coronavirus, ceea ce situează țara central-europeană pe poziția a patra la nivel mondial cu cea mai mare rată de mortalitate raportat la populație, după Peru, Bulgaria și Bosnia, potrivit datelor de pe platformele Worldometers și Our World in Data. Vaccinarea a fost în toi în Ungaria, după cum se știe. Viktor Orban a început cu Sputnik, apoi cu Sinovac și a continuat cu Pfizer. A găurit ungurii pe toate părțile. Acum vrea să le dea și doza 4. Iată stadiul vaccinării:

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top