E oficial. Vaccinarea a dublat numărul de cazuri Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Statisticile oficiale arată clar că numărul de cazuri Covid a crescut exponențial odată cu creșterea ratei de vaccinare. De exemplu, Israelul, de la un vârf de 8.390 de cazuri în septembrie 2020 a ajuns la un vârf de 22.291 în septembrie 2021. În unele țări, numărul infectărilor s-a dublat, iar în altele a crescut chiar și de 10 ori. 

Vaccinarea anti-Covid nu numai că nu a oprit infectările, ci chiar le-a accelerat, ajungându-se ca, în al doilea an de pandemie, după așa-zisele imunizări, numărul de cazuri Covid să explodeze. Astfel, s-a constatat că vaccinații se infectau la fel ca și nevaccinații.

Propaganda formelor ușoare și fără decese la vaccinați s-a demitizat și ea, prin faptul că spitalizați în ATI-uri și decedați erau și vaccinații. Dar nu numai atât. S-a tot repetat faptul că vaccinul te ajută să treci mai ușor prin boală, însă, anul acesta au apărut tratamentele care au dat rezultate în țările care le-au și folosit. Aceasta ar fi cea mai pertinentă explicație. În România însă, care a doborât recordurile la numărul de decese în toamnă, tratamentele nu au existat și, din păcate, nu există nici acum. Numărul de morți în lume a scăzut și el în 2021, dar nu datorită vaccinului, ci datorită trecerii prin boală, pentru că un virus cu transmitere respiratorie a avut la dispoziție doi ani ca să circule.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top