Economistul Dan Diaconu: Chiparea se face pe față și acum e legiferată!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Lumea post-adevărului a început să funcționeze după ce mai mulți bășinoși – pe care majoritatea oamenilor îi consideră șefii lumii – s-au întâlnit și au statutat că trebuie să înceapă ca minciuna să fie vândută pe post de adevăr. Respectivul spectacol – numai bun ca prostimea să se indigneze – a făcut și el parte dintr-un scenariu de prost gust, așa cum sunt toate scenariile care ni se servesc. Pasămite prostimea a văzut stăpânii „la lumina zilei”. 

Că ăia nu sunt decât ceea ce știm că sunt – niște bășinoși impotenți – n-ar trebui să mai fie un secret pentru nimeni. C-au fost scoși în față la defilare ar trebui să vă sugereze că a fost făcută cu un motiv. Dar că ei sunt în situația în care nu se mai pot conduce nici până la baie, pare că nu vede nimeni. Însă toți cădem de acord că ăia sunt stăpânii lumii. Măi să fie! Mă rog, nu merg mai mult în direcția asta deoarece nu vreau șă-i șochez pe unii dintre cititori punându-le adevărul în față. Adevăr însemnând ceea ce e palpabil, ceea ce vezi, dar te faci că nu vezi. Așadar, să trecem mai departe.

După întâlnirea cu pricina, monstrul post-adevărului a fost lansat cu forță la apă. S-au reglat tirurile prin subiecte minore, s-au făcut la nivel mondial și local campanii de isterizare întinse pe mai multe luni, s-a „captat atenția” și s-a șters pe jos cu ea până la epuizare. După care a venit nebunia asta unde absolut totul a fost întors pe dos. Ați încercat să luați o pauză de respirație pentru a rememora ceea ce s-a întâmplat? Post-adevărul ne-a fost servit din plin. Și, mai mult, ca să fie treaba treabă, s-a pornit în cel mai abrupt mod: de la adevăr către minciună. Pentru ca apoi minciuna să fie întronizată plenar.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Blogspot.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top