Economistul Dan Diaconu: De ce conservatorii nu au nicio șansă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


De când s-a inventat așa-zisa democrație ca formă de guvernământ, puterea se împarte succesiv între două forțe: conservatorii și liberalii. În fapt nu există stânga sau dreapta, ci doar aceste două forțe: conservatorii care încearcă să salveze câte ceva din vechea lume și liberalii care spun că sunt cu progresul, cu libertatea și alte rahaturi bune de făcut slogan din ele. 

Ce au făcut liberalii la noi în țară s-a văzut. Doar să ai puțină răbdare pentru a citi istoria. Ce fac acum cu noi, deja se vede. Să pui un retardat președinte și un dobitoc pe post de premier la ce te poate duce dacă nu la un dezastru absolut? Ne-au împrumutat de nu mai avem nicio perspectivă, iar acum se laudă că au „indicatori pozitivi” în timp ce lumea, dacă nu moare prin spitale moare de foame. Iată un mod tipic de  acțiune pentru liberali. Nu vă imaginați că așa ceva se întâmplă doar la noi. Peste „baltă”, în SUA, e același dezastru. Cu singura deosebire că ei l-au găsit pe idiotul din fruntea țării și ramolit.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top