Economistul Dan Diaconu: Ceea ce trăim și ceea ce vine

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fără a încerca să vă induc panica, o să vă spun că informațiile pe care le am sunt extrem de ciudate. N-am o confirmare a lor, dar tind să cred că ceea ce vă compilez în continuare este cât se poate de adevărat. Cineva ne vinde. V-am spus-o de mai multe ori. Cineva a fost într-o călătorie în SUA în condiții de nabab, aparent pentru a merge la ONU. Nu acesta a fost scopul, ci participarea la o reuniune dedicată „luptei împotriva COVID”. Reuniune patronată de păpușa Biden. V-am spus cu acea ocazie că România a fost vândută pe altarul „marii resetări”. Și iată-ne în funcția de „pistă de încercare”.

De ce cad secerați atâția oameni? „Pentru că nevaccinați!” – vor sări din boscheți tefeleii. Aiurea, tovarăși, sunteți proști ca întotdeauna. Cad la un loc vaccinați și nevaccinați. Aveți o explicație? La unii vaccinați se întâmplă un fenomen ciudat: boala se manifestă în două valuri. Primul val pare o răceală ușoară și durează 1-2 săptămâni. La 14 zile, conform protocolului, omul e  liber. Și el are impresia că totul s-a rezolvat. Doar că, ghinion! După câteva zile de aparentă normalitate, urmează faza a doua care e decimantă: temperatura crește brusc și nu cedează la nimic. Cei care scapă, scapă, ceilalți se pierd. V-a spus cineva asta?

Spitalele au rol strict decorativ. Nu-ți fac nimic în spital. Sunt o anticameră a morții deoarece nu au ce să-ți facă din cauză de medicație ioc. Ce se întâmplă? Exact ceea ce-a fost stabilit. Trebuie spectacol. Un spectacol mare. Și-acum să vă povestesc care-i treaba.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top