După ce Boc a anunțat că trebuie să te vaccinezi pentru a intra la Untold în 2021, oficial Untold: Nu ne putem relua activitatea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Celelalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimină, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm.”, a declarat Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, luni, la Antena 3.

„Numărul cazurilor e într-o continuă scădere și, din păcate, suntem în situația în care nu avem un set de norme care să ne permită să ne putem relua activitatea.”, spune directorul de comunicare Untold și Neversea.

„Dacă autoritățile cred că e nevoie să se întâmple un eveniment-test, dacă ni s-ar solicită ajutorul pentru a ne implică, am face-o cu mare plăcere. E o diferența între a organiza un eveniment într-o sala de spectacol și a organiza un concert comercial.

Dar nu cred că mai e nevoie, pentru că există deja suficiente informații. Iată rezultatul de la Barcelona care este mai mult decât concludent. 5000 e persoane testate și nu avem niciun fel de persoană infectată.

E important că activitatea să fie reluată pentru cei care fie sunt vaccinați, fie sunt testați sau au trecut prin boală. Și nu este normal ca industria noastră să fie ținută pe tușa până în momentul în care se va găsi acea soluție care să reprezinte o eliminare de 100% a riscurilor.

Pentru că celelalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimina, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm.”

Video Aici.

Sursa: Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top