Editorialistul Sorin Ovidiu Bălan: Raed Arafat, întâiul sacrificat (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În ciuda cifrelor care ni se tot vehiculează prin faţă, Omicronul cam dă semne de oboseală, cu toată contagiozitatea lui nemaivăzută.

Dar dincolo de toate aceste semne, oameni normali, oameni de rând, au început să vorbească din ce în ce mai apăsat despre faptul că va trebui să răspundă cineva pentru toate nenorocirile care s-au făcut în numele acestei pandemii. Şi, fără discuţie, vor răspunde. Deja, Tribunalul Penal Internaţional a fost sesizat de un grup de avocaţi celebri din lume, asupra faptului că s-au comis crime împotriva umanităţii.

Că s-au făcut experienţe pe scară largă pe oameni, fără consimţământul acestora. Că s-a călcat în picioare Codul Deontologic al Medicilor, adoptat la Nurnberg. Atunci când se va termina nebunia asta, va urma un nou Nurnberg. Iar Nurnbergul românesc trebuie să nu aibă doar un singur vinovat. Şi restul să fugă în America de Sud, că bunicii şi părinţii noştri au mai văzut filmul ăsta o dată. De data asta, avem nevoie de un Nurnberg până la capăt. Să fie toţi judecaţi şi să-şi primească pedepsele, fiecare pe măsura faptelor pe care le-au comis.

Sursa: Evenimentul zilei

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top