Editura Contra Mundum lansează alternativa la educația modernă: manuale de Istorie și Geografie clasică!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-o lume cu valori tot mai volatile, educația copiilor a fost supusă unui asalt fără precedent: practic, copiii nu mai învață istoria și geografia pe care o știm cu toții, ci una „alternativă”, ca și manualele.

În acest context, cererea și nevoia pentru carte clasică a devenit tot mai acută. În acest context, Editura Contra Mundum a lansat o nouă colecție de carte intitulată „Educație Clasică”, care se adresează părinților și copiilor care doresc o reîntoarcere la pilonii de bază ai unei educații sănătoase.

Primele două apariții ale colecției sunt: „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, profesor la începutul secolului XX la școala creștină clasică Calvert. Cartea a funcționat ca manual pentru ciclul primar, iar în ultimii ani a fost redescoperită și folosită pe scară largă de homeschoolerii americani, dar nu numai. Pentru a răsfoi această carte și a o cumpăra, faceți click aici.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top