Efectele secundare grave (în imagini) ale vaccinurilor care conțin mercur sub denumirea de Thimerosal (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În 2008, o curtea federală din Statele Unite ale Americii a recunoscut că vaccinurile, și în special cele care conțin conservantul pe bază de mercur Thimerosal, pot determina dezvoltarea autismului: „Este posibil ca autismul să apară ca urmare a expunerii la o sare de mercur, thimerosal, continuată în vaccinuri, mai ales în urma efectuării unor vaccinări multiple. […] Astăzi nou-născuții si copiii sunt încă expuși la doze reduse de mercur atât prin dieta, cât și prin alte forme de poluare a mediului sau prin vaccinuri, în care thimerosalul este utilizat drept conservant și injectat în mai multe reprize direct în sânge.” (vezi textul în original, în fotografia de mai sus). Dicționar Medical Ilustrat de la A la Z. “Proiect apreciat de Colegiul Medicilor din România”, ediția a 2-a, editura Litera, la pagina 7.”

Însă, în unele state, părinții care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii ar putea fi acuzați de rele tratamente împotriva minorilor și, deci, ar putea face și închisoare pentru asta, de la 3 la 7 ani. Asta deși este dovedit că thimerosalul afectează în cazul copiilor procesul de dezvoltare al rețelelor neuronale înainte de a fi dezvoltată bariera hemato-encefalică.

Într-un studiu, economistul Bernt Bratsberg și politologul Ole Rogeberg de la Centrul Frisch din Oslo, au comparat datele a peste 800.000 de bărbați  născuți între 1962 și 1991 și care au trebuit să susțină un test standardizat de inteligență. Rezultatul: IQ-ul nu numai că a stagnat, ba chiar a început să scadă începând cu anul de naștere 1975.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top