Efectul Biden, la granițele Rusiei, iar escaladarea conflictului e iminentă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


La granița dintre Rusia și Ucraina, venirea lui Joe Biden la putere în SUA a provocat deja primele efecte. Observatorii internaționali au raportat până la 900 de violări ale încetării focului pe zi. Mai grav, șase militari ucraineni au fost uciși în această lună. Iar o nouă escaladare pare a fi inevitabilă.

Efectul Biden, la granițele Rusiei. Ucrainenii se simt încurajați să recucerească teritoriile secesioniste, știind că Biden a promis să combată expansionismul rusesc.

Fostul președinte ucrainean, Petro Poroshenko, a cerut readucerea soldaților ucraineni în prima linie. Mai mult, trimisul Kievului la discuțiile de la Minsk, Alexey Arestovich, a menționat că în primăvară sau la începutul verii o nouă escaladare ar fi inevitabilă, scrie ziarul rusesc Izvestia, citat de Tass. Potrivit lui Arestovich , armistițiul atins în iulie 2020 „atârnă de un fir de păr”.

Citește mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top