Eficacitatea vaccinului anti-Covid-19 ajunge la 0% după cel mult 7 luni, fără o doză suplimentară, arată un studiu suedez

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un studiu suedez prepublicat în revista Lancet, care nu a fost revizuit încă de experți independenți, arată că eficacitatea vaccinurilor împotriva infectării cu SARS-Cov-2 scade progresiv de-a lungul timpului în toate subgrupurile, dar cu un ritm diferit în funcție de tipul de vaccin și mai rapid pentru bărbați, vârstnici sau persoane cu comorbidități.

Studiul a fost realizat retrospectiv, utilizând registrele naționale suedeze, pe 1,684,958 de persoane, inclusiv indivizi vaccinați cu 2 doze de Astrazeneca, Moderna sau Pfizer și indivizi nevaccinați. Cazurile de infectare simptomatică și Covid-19 sever (spitalizare sau mortalitate la 30 de zile după confirmarea infectării) au fost colectate în perioada 12 ianuarie – 4 octombrie 2021.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top