Elena Udrea: Nu mă vaccinez

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost întrebată, luni, dacă se vaccinează împotriva SARS-CoV-2.

Udrea a declarat că nu se vaccinează, dat fiind că „la intrarea în țară îmi spune că dacă m-am vaccinat, stau în carantină, dacă nu m-am vaccinat, stau în carantină”.

„Nu m-am vaccinat și nu mă vaccinez. Câtă vreme la intrarea în țară îmi spune că dacă m-am vaccinat, stau în carantină, dacă nu m-am vaccinat, stau în carantină, atunci mă întreb la ce este bun acest vaccin?”, a declarat Elena Udrea.

Totodată, Udrea a fost întrebată, în direct la Antena 3, dacă ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să își dea demisia.

Asta este adevărata problemă. Este o nenorocire. Trebuie să plece Vlad Voiculescu și cei care îl girează. Este o nenorocire. În fruntea acestei țări au ajuns tinerii frumoși și liberi, cei care pretind că le știu pe toate, dar nu știu nimic și au dus țara efectiv în dezastru. Părerea mea este că nu doar domnul Voiculescu ci toți cei care îl girează pe domnul Voiculescu ar trebui să plece din fruntea acestei țări. Aceasta este adevărata dramă, ce se întâmplă astăzi cu acești incapabili care conduc România în vremuri în care ar fi nevoie de lideri puternici, de lideri care să fi făcut ceva în viața lor, nu să vină să exerseze prima dată acum o funcție de ministru”, a punctat Elena Udrea, informează Bugetul.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top