Eliminarea festivităților de premiere | Prof. Univ. Adrian Papahagi și Ciprian Mihali critici dure: Excelența jignește. Să promovăm doar idioți (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Adrian Papahagi și Ciprian Mihali, profesori la Universitatea Babeș-Bolyai, au comentat, pe conturile lor de Facebook, dezbaterea privind eliminarea festivităților de premiere din școli. În timp ce conferențiarul Adrian Papahagi spune că „în lumea egalitară de azi, orice diferență jignește”, profesorul universitar Ciprian Mihali este de părere că „nu vom construi o lume mai bună pentru acești copii nici suprimând ceremoniile de premiere, nici păstrându-le”.

„Ok, să eliminăm premiile, distincțiile, festivitățile, olimpiadele, concursurile, examenele de admitere, notele chiar. În lumea egalitară de azi, orice diferență jignește. Excelența jignește. Să promovăm doar idioți, ca să ne simțim bine râzând de ei. Jos cu tocilarii! Jos cu inegalitățile! Toți premianți, sau niciunul!”

Citiți mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top