Autoritaristul Emilian Imbri: Nu vom putea să lăsăm masca nici anul viitor, indiferent de câți vaccinați am fi

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, spune că, din punctul său de vedere nici anul viitor nu vom putea renunța la a purta masca de protecție, indiferent de procentul din populație care va fi primit vaccinul anti-COVID-19 până atunci.

”Fiecare poate să facă orice fel de afirmație. (…) Nici dacă ar fi ministrul Sănătății care ar primi de la o comisie de super specialitate acest mesaj, nu cred că ar avea curajul să spună cu atâta fermitate. Sigur că putem să dăm masca jos, dar condiția este să nu fie nimeni în preajma noastră. Eu aș spune că nu vom putea să lăsăm masca nici anul viitor, indiferent de câți vaccinați am fi”, a declarat Emilian Imbri, la B1 TV.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Florin Cîțu anunța că până la finalul lunii martie, două milioane de români vor fi vaccinați anti-COVID-19, context în care premierul a estimat că sunt șanse ca în toamnă să renunțăm la purtarea măștilor de protecție.

“2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii.

Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale.Depinde doar de noi să revenim la normalitate”, preciza Florin Cîțu, conform Știri pe Surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top