Emilian Imbri spune că nu vom scăpa curând de boală: Indiferent de câte ori ne vaccinăm, acum și poate și în viitor va trebui să purtăm mască

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dr. Emilian Imbri, consilier al ministrului Educației, a atras atenția, miercuri, la B1 TV, că vaccinarea nu te ferește de infectarea propriu-zisă, ci te apără de formele grave de COVID-19. Astfel, el s-a arătat de părere că va trebui să purtăm în continuare mască de protecție ca să nu ne îmbolnăvim.

„De vreo două săptămâni, dacă e să luăm și să analizăm cifrele astea privind decesele, se constată foarte clar că 95% – 98% din decese sunt la persoane nevaccinate. Toate acestea vin să susțină, nu teoriile, ceea ce au spus medicii și specialiștii de la început, că vaccinarea nu te apără să nu te îmbolnăvești, dar sigur te apără să nu faci forme grave. (…) Indiferent cât se irită sau cât de alergici sunt anumite persoane când îl aud pe un doctor că spune «purtați mască», eu o să continui să spun că, indiferent de câte ori vă vaccinați, în momentul acesta și poate că și în viitor va trebui să purtăm mască pentru a ne feri să nu ne îmbolnăvim. Este cel mai simplu mijloc, (…) e o mască simplă chirurgicală. Vă spun că este dovada faptului că ceea ce am susținut – nu eu – specialiștii, virusologii, epidemiologii, infecționiștii se adeverește, faptul că te poți feri de boală, poți să îți ajuți organismul ca atunci când te îmbolnăvești să treci mai ușor prin boală”, a declarat Emilian Imbri.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top