Epidemiologul Geza Molnar: Impunerea vaccinării anti-COVID instaurează o dictatură. Vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, Geza Molnar, a crticat în termeni extrem de duri restricțiile impuse de Guvern și încercările de a constrânge populația să se vaccineze. Acesta a afirmat că vaccinarea trebuie făcută personalizat și doar la indicațiile medicilor. Profesorul doctor Geza Molnar consideră că impunerea vaccinării anti-COVID înseamnă dictatură. Fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie crede că ținta guvernelor lumii, de 70%, nu va fi atinsă, potrivit B1Tv.

„Dacă nu vom judeca această pandemie sub aspectul deciziilor și sub aspectul comportamentului ca și o problemă naturală, ca și boală emergentă, vom ajunge la toate nivelurile acelea de abuzuri și excese care se produc în întreaga lume, respectiv în așa-zisa lume civilizată europeană și nord-americană, condusă de o elită foarte subțire, de 1-2%. Aceste abuzuri și excese pot fi explicate foarte bine din punct de vedere politic, în cadrul unui concept de mare resetare. COVID-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest lucru, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată. În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție, pune problema unei dictaturi”, a afirmat Geza Molnar.

Epidemiologul susține că acțiunile provaccinare sunt lipsite de etică. „Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc”, a precizat reputatul epidemiolog.

„Nu sunt antivaccinist, dar în schimb sunt adeptul vaccinării corecte, pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată și cu acceptarea informată a persoanei supuse acestui act medical. Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente. Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Nu spun să nu vă vaccinați. Cine dorește, să o facă. Dar aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dumneavoastră, așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dumneavoastră, al comportamentului dumneavoastră, al mobilității dumneavoastră sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă trebuie să vă vaccinați cu ARN mesager sau cu vehiculantul adenoviral, sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a mai declarat Geza Molnar.

 Epidemiologul a criticat structura normativă și legislativă din perioada pandemiei, subliniind că „totul este bazat pe niște decizii care nu au nimic cu medicina”.

„De ce 1,5 metri, 2 metri, 4 metri, 75% din efective, 50% din efective, de ce am schimbat 1,5 la mie incidență pe 14 zile cu aceea de 2 la mie? Totul este bazat pe niște decizii care nu au nimic cu medicina, deși în conștiența multora s-a implantat conceptul acela de dictatură medicală. Vă rog să mă credeți, nu este dictatură medicală. Sub acest aspect, medicii ori că tac, pentru că au motive, ori că sunt «yes man» care aprobă niște anomalii ce încalcă, cu multă putere, atât drepturile omului, cât și etica și morala, atât medicală, cât și administrativă”, a mai precizat Geza Molnar.

Sursa: Gândul.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top