Epilogul pandemiei. Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Deși gluma aceea cu Putin care a îngropat pandemia este sinistru de reală, nu putem trece peste o analiză zdrobitoare, care arată clar că vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. Țările vaccinate aproape în totalitate se confruntă și acum cu spitalizări însemnate și decese, în timp ce codașele la înțepare au scăpat de virus. Mai mult, studiile arată acum că ”arestarea” asimptomaticilor a fost un abuz, fără nicio justificare medicală.

În mass-media aservită, mondială și națională, nu mai răzbat știri apocaliptice despre Covid. De fapt nu mai răzbate niciun fel de știre despre virusul pandemic. Aceasta nu înseamnă că în lume nu se mai întâmplă nimic, ci înseamnă că ceea ce se întâmplă distruge tot discursul pseudo științific și manipulant al autorităților. Chiar dacă s-a intrat în sezonul cald, când organismul uman este mai puternic și luptă mai bine cu virusul, țările în care populația a fost aproape în totalitate vaccinată se confruntă cu un număr excesiv de cazuri Covid, spitalizări și decese.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top