Eric Clapton critică „propaganda” privind siguranța vaccinurilor, după imunizarea cu AstraZeneca: Am avut o reacție dezastruoasă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Artistul britanic Eric Clapton, în vârstă de 76 de ani, a criticat „propaganda” privind siguranța vaccinurilor împotriva COVID-19, susținând că a avut „o reacție dezastruoasă” după ce s-a imunizat în februarie cu serul produs de AstraZeneca.

Acesta spune că reacția adversă pe care a avut-o după administrarea vaccinului a fost atât de puternică încât i-a fost teamă că nu va mai putea cânta niciodată, după ce mâinile și picioarele i-au devenit „inutile”, potrivit Daily Mail.

„Am făcut prima doză din vaccinul AstraZeneca și imediat am avut reacții severe care au durat zece zile”, se arată într-un mesaj al lui Clapton adresat producătorului său.

Eric Clapton: Am avut încredere în propaganda care a spus că vaccinul e sigur

„Mâinile și picioarele mele erau fie înghețate, amorțite sau îmi ardeau. Și cam inutile timp de două săptămâni, mă temeam că nu voi mai cânta niciodată. Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda a spus că vaccinul este sigur pentru toată lumea”, a adăugat Clapton.

Muzicianul, care suferă de emfizem, a încheiat mesajul adresat lui Robin Monotti Graziadei spunând: „Am fost un rebel toată viața, împotriva tiraniei și autorității arogante, exact ceea ce avem azi”.

Artistul a criticat Guvernul britanic pentru restricțiile impuse

Eric Clapton a criticat, la începutul anului, Guvernul de la Londra din cauza restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii virusului, prin intermediul piesei sale numite Stand and Deliver”. Piesa a fost scrisă în colaborare cu Van Morrison, un alt critic al restricțiilor.

Eric Clapton s-a născut la 30 martie 1945, la Ripley, în Marea Britanie. A început studiile la „Kingston College of Art”, dar nu le-a finalizat.

Popularitatea lui Clapton a crescut în anii 80, odată cu albumele „Money and Cigarettes” (februarie 1983), „Behind the Sun” (martie 1985) şi „August” (noiembrie 1986), potrivit Libertatea, scrie Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top