Europarlamentarul Cristian Terheș: UE îi vrea pe toți cetățenii europeni vaccinați cu încă 4 doze de vaccin în 2022 și 2023

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Europarlamentarul român, Chris Terheș, a scris că la nivelul conducerii UE se dorește vaccinarea tuturor cetățenilor europeni cu încă patru doze de vaccin în 2022 și 2023.

El își bazează afirmația pe o o declarația făcută de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a declarat că 8 mai că UE a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care „s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023”.

Terheș consideră că „Este tot mai clar că ceea ce fac acesti lideri iresponsabili nu are legătură cu combaterea pandemiei ci cu controlul populației”.

„Conducerea UE îi vrea pe toți cetățenii europeni vaccinați cu încă 4 doze de vaccin în 2022 și 2023. Cinci concluzii ce rezultă de aici!

Ursula von de Leyen a susținut pe data de 8 mai 2021 că UE – prin Comisia Europeană – a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care„s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 și 2023”.

Am văzut prima dată informația pe FB am crezut că e fakenews așa că m-am pus pe căutat, iar afirmația pusă în gura Ursulei e adevărată. O găsiți pe pagina ei de Twitter.
UE are o populație de cca 450 milioane de oameni în total. Asta înseamnă că DEJA Comisia Europeană a negociat cu o firmă să producă, iar ulterior să fie injectată fiecare persoană din UE cu câte 4 doze de vaccin în 2022 și 2023.

By securing up to 1.8 billion doses under a new contract with @BioNTech_Group @Pfizer, we are reinforcing our preparedness for the years to come.

And Europe will remain open. We will continue exporting vaccines, because vaccination is the lasting way out of this global pandemic. pic.twitter.com/hHpLUaQZt4

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) May 8, 2021

Dacă ei DEJA știu că în 2022 și 2023 europenii vor mai avea nevoie de încă 4 doze de vaccin anti-Covid, concluziile ce rezultă de aici sunt:

1. Actualul vaccin nu produce imunitate, pentru că dacă ar produce nu ar mai fi necesară vaccinarea în 2022 și 2023. Prin urmare, afirmația că oamenii se „imunizează” după aceste vaccinuri este falsă.

2. Campania actuală de vaccinare, că dacă X% se vaccinează scăpăm de virus, e falsă. Ei DEJA știu că nici în 2022 și 2023 nu scăpăm, de aceea au comandat dozele în avans.
3. Acele 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 și 2023 vor trebui injectate în oameni. Deja oamenii se lasă greu vaccinați, mulți dintre cei care au făcut-o fiind forțați de situație să o facă. Ce măsuri abuzive vor folosi guvernanții pe viitor să injecteze acele 1.8 miliarde doze în oameni?

4. Ursula recunoaște că acel „certificat” de călătorie este, în fapt, unul de vaccinare. Adică scopul introducerii adeverinței/certificatului verde este de a-i controla pe oameni dacă s-au vaccinat, nu să le „faciliteze circulația”.

5. Cei care au susținut în Parlamentul European certificatul verde, inclusiv europarlamentari români, și-au justificat acțiunea în față oamenilor spunând că testele vor fi gratuite. Până la urmă a reieșit că testele nu vor fi gratuite, deoarece statele se opun. Comisia Europeană s-a justificat spunând că nu poate negocia cumpărarea în masă de teste, care apoi să fie folosite gratuit de oameni, pentru că nu are cadru legal să o facă. Deci pentru negocieri de contracte pentru cumpărarea de teste în masă Comisia Europeană nu are cadru legal, dar pentru cumpărarea de vaccinuri în masă are?

Este tot mai clar că ceea ce fac acești lideri iresponsabili nu are legătură cu combaterea pandemiei ci cu controlul populației.

Dacă sunteți contra acestor măsuri abuzive cereți-le senatorilor români să voteze contra acestui certificat și contra oricăror condiționări a exercitării de drepturi de primirea vaccinului. De asemenea, cereți-le și europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatului, atunci când proiectul va reveni pentru votul final în Parlamentul European în iunie.
Nu uitați: cine își cedează libertatea pentru un pic de securitate va ajunge să și le piardă pe ambele!””, a scris europarlamentarul, informează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top