Europarlamentarul Cristian Terheș: Noile cazuri de COVID-19 direct proporționale cu numărul de vaccinări

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


BOMBĂ: noile cazuri de COVID-19 direct proporționale cu numărul de vaccinari.Datele statistice arată că, în prezent, țările cu cea mai mare rată de vaccinare au și cele mai multe noi cazuri de COVID-19, realitate care contrazice toată propagandă pe care am auzit-o până acum. În capturile din atașament puteți vedea o simplă comparație între țări cu rate de vaccinare foarte mare și România, care are rată de vaccinare mică, susține europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes.

CE MAI AFIRMĂ CRISTIAN TERHEȘ:

Încă dinainte să fi fost pus pe piață orice vaccin anti-COVID-19, o întreagă propagandă politică, medicală și mediatică a susținut public că dacă te vaccinezi ești protejat, adică imun la infectarea cu acest virus. Ulterior, când realitatea faptică i-a contrazis, propagandă a spus că de fapt vaccinul te ajută să nu faci forme grave ale bolii (o aberație, dar trec acum peste asta).

În prezent aceleași organe de propagandă ne spun că oamenii, acum inclusiv copiii, trebuie să se vaccineze pentru a fi în siguranță în față valului 4.

România este acuzată că nu a vaccinat suficient, dându-i-se exemplul Israelului, care deja a trecut la doză trei de vaccin.

Datele statistice evidente, însă, contrazic orice logică a campaniei de vaccinare: cum și cine poate explică de ce țările cu rată de vaccinare cea mai ridicată au și cele mai multe cazuri de noi îmbolnăviri cu COVID-19?

Logic ar fi că infectările să fie invers proporționale cu vaccinările, adică cu cât rată de vaccinare e mai mare cu atât rată de infectare să fie mai mică, nu? Acest lucru, însă, nu se întâmplă.

În link-urile de la final puteți singuri compară orice țări doriți și veți vedea că, cu foarte mici excepții punctuale, țările care au cele mai mari rate ale vaccinării au, începând cu iunie/iulie 2021, și cele mai mari rate de noi infectări cu COVID-19.

La aceste noi infectări se adaugă și riscul reacțiilor adverse, chiar fatale, la vaccin.
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/881514435806611

Guvernul Citu trebuie să explice urgent românilor această corelare directă ilogică dintre creșterea infectărilor odată cu creșterea ratei de vaccinare.

Românii au dreptul să știe exact toate riscurile la care se expun în cazul vaccinării, pentru a putea decide liber și corect informați cu privire la acest act medical, o decizie ce le afectează direct sănătatea și chiar viață.

Cazurile de infectări:
https://ourworldindata.org/covid-cases?country=USA~GBR

Rata vaccinării:
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=USA~GBR

Sursa: Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top