Europarlamentarul Cristian Terheș, semnal de alarmă cu privire la „pașii urmați de neomarxiști”: De la naziști până în prezent e fără precedent

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD) avertizează că „pașii urmați de neomarxiști” urmăresc să le ia europenilor și românilor inclusiv dreptul fundamental la viață. Acesta susține că prin tot felul de inițiative  legislative europenii și românii sunt transformați în sclavi și iobagi, fără drepturi și libertăți, oferind ca exemplu limitările impuse prin certificatul verde și transformarea avortului într-un drept fundamental. În opinia lui Terheș, PNL și USR sunt reprezentanții locali ai planurilor neomarxiștilor la nivel european.

„Explic și arat concret, de circa un an, cum neomarxiștii promovează la nivel european și în România, prin PNL și USR, fel și fel de inițiative legislative care efectiv ii deposedează pe oameni de drepturi și libertăți fundamentale, transformându-i în sclavi și iobagi fără drepturi și libertăți, ce sunt buni pentru stat sau corporații doar atâta vreme cat muncesc și plătesc taxe. Creșterea vârstei de pensionare sau a preturilor, ceea ce-i va face pe oameni să muncească mai mult, face parte din acest plan.

Ce se întâmplă însă cu indivizii care ajung la o vârstă și, nu doar ca nu mai produc pentru stat și corporații, dar devin o cheltuială/povară pentru stat sau companiile de asigurări? Vor fi ajutați să se sinucidă sau sa fie omorâți prin eutanasiere.

Poate vi se pare exagerat ceea ce spun, însă, dacă citiți istoria terorii marxiste și fasciste din secolul XX, puteți ușor identifica aceleași tendințe și azi. Diferența acum e ca se acționează pas cu pas în timp, și nu dintr-o data, ca înainte. Pentru a va convinge, va arat câțiva pași doar din ultima perioada:

PASUL 1. Prin certificatul digital și condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin li s-a luat oamenilor dreptul de a dispune asupra propriului lor corp

Tratatele și convențiile internaționale de după al Doilea Război Mondial garantează tuturor oamenilor dreptul absolut asupra propriului corp și dreptul la integritatea corporala. Adică, nimeni din afara ta nu poate decide ce sa ingerezi sau cu ce sa fii injectat, dacă tu nu vrei sa o faci. Statele care au ratificat aceste documente s-au obligat sa garanteze pozitiv acest drept fundamental al omului.

S-a prevazut acest lucru în Declarația Universala a Drepturilor Omului, Convenția de la Oviedo și altele tocmai pentru a evita situația din al Doilea Război Mondial, când naziștii au făcut efectiv teste medicale pe cei închiși în lagăre.

Odată cu aprobarea de către instituțiile europene a Regulamentului privind certificatul verde digital și, implicit, condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin, s-a ajuns în Europa, azi, ca oamenii, pe baza votului unei majorități politice vremelnice, sa nu mai poată dispune absolut asupra propriului lor corp.

De la naziști pana în prezent e fără precedent acest lucru în Europa.

PASUL 2: Prin Raportul Matic dreptul la viata a devenit un drept relativ, având prioritate dreptul altuia de a alege sa ia viata unei alte persoane

Am explicat în postările și live-urile referitoare la Raportul Matic ca, prin considerarea în acel raport a avortului ca un „drept fundamental al omului”, înseamnă a răsturna piramida valorilor drepturilor și libertăților fundamentale, a cărei baza sta pe dreptul la viata.

Doar un om viu are drepturi și libertăți fundamentale, pentru ca doar el are si capacitate de folosință, adică aptitudinea de a avea drepturi și obligații. Un om mort nu are nici drepturi și nici obligații.

După ce s-a creat precedentul ca, în urma unui vot politic, oamenii nu mai pot ei înșiși dispune cum doresc asupra propriului lor corp, acum, tot prin vot politic, s-a decis ca dreptul de a alege al cuiva sa ia viata unei alte persoane are întâietate în fata dreptului persoanei din urma de a trai.

PASUL 3: Legalizarea peste tot a eutanasiei și sinuciderii asistate

Sinuciderea asistata este procedeul prin care o persoana este ajutata sa se sinucidă.

Eutanasia este procedura prin care viata unei persoane este curmata in urma dorintei persoanei eutanasiate sau al deciziilor altor persoane (judecători, doctori, familie etc).

Posibilitatea legala de a curma viata unui om s-a introdus inițial sub pretextul „salvării” omului de suferința sa, dacă nu mai avea posibilitatea de vindecare. Odată creata posibilitatea, aceasta s-a extins și se tot extinde și la alte situații, în timp ce condițiile scad.

De la cei suferinzi fără posibilitatea de vindecare s-a mers la cei suferinzi, apoi la cei mai săraci, care nu mai au bani de tratament medical, apoi la cei bătrâni. Toate datele statistice arata ca cea mai mare cheltuiala a statului și a firmelor de asigurări de sănătate este cu cei bătrâni (deoarece aceștia consuma resurse dar nu mai produc), prin urmare sunt tot mai multe cazuri de curmări de vieți pe motiv ca persoanele respective sunt o povara.

O astfel de extindere a eutanasiei și sinuciderii asistate la tot mai multe cazuri se poate vedea în Olanda.

Olanda a fost prima tara care a introdus în lege eutanasia și sinuciderea asistata în 2001, care au intrat în efect în 2002. Inițial condițiile erau foarte stricte, doar la cazurile de suferinzi fără posibilitatea de vindecare. De atunci condițiile s-au diminuat și situațiile s-au extins, ajungându-se sa se practice tot mai mult.

În 2016, de exemplu, 4% din cazurile de deces din Olanda erau în urma eutanasiei și/sau sinuciderii asistate.

În octombrie 2016, într-o scrisoare adresata Parlamentului, ministrul sănătății olandez de atunci a cerut ca situațiile în care sa se facă eutanasie sau sinucidere asistata sa se extindă și la cei care considera ca „și-au împlinit viata”.

Cei care „considera ca și-au împlinit viata, trebuie, sub criterii stricte, sa li se permită să-și încheie viata într-o maniera care sa fie demna pentru ei”, a scris ministerul sănătății olandez. [1]

În 2020 un deputat olandez a depus un proiect de lege prin care să se permită eutanasierea sau sinuciderea asistata a celor care considera ca „și-au împlinit viața”. [2] Cei mai multi dintre aceștia sunt bătrâni.

Doua partide creștine, însă, care sunt parte a coaliției de guvernare din Olanda se opun acestei inițiative, astfel ca aceasta e blocata, însă propunerea exista. Unul dintre cele doua partide e și ChristenUnie, care e afiliat ECPM, unde este membru și PNȚCD.

În 2020 guvernul olandez a mers mai departe, susținând eutanasierea și a copiilor sub 12 ani.

Odată precedentul creat prin cele expuse în PASUL 1 și PASUL 2, direcția promovata de neomarxiști de susținere a eutanasiei și sinuciderii asistate, cum vedem ca se întâmplă în Olanda, se va impune și la nivelul Uniunii Europene.

Având deja precedentul creat, de a nu mai putea dispune asupra propriului tău corp, se va ajunge să nu mai poți dispune nici asupra propriei vieți.

Credeți ca e exagerat ceea ce va spun? Meditați la ce se întâmplă și priviți în perspectiva. Va spun că în Parlamentul European a fost un vot pe un amendament privind protejarea vieții pana la moartea naturala și a căzut la vot, inclusiv cu votul multor romani.

Care e soluția? Să votați partide care promovează valorile creștine și socotesc viata ca cel mai mare dar dat de Dumnezeu”, scrie Cristian Terheș pe Facebook.

Sursa: Știri pe surse

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top