Europarlamentarul Cristian Terheș: Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cristian Terheș, europarlamentar, una dintre cele mai active voci care militeaza pentru libertățile individuale, are o postare deosebit de importantă pe una dintre rețelele de socializare, pe care o redăm în cele ce urmează:

”Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE ca urmare a obiectivelor și mijloacelor utopice de combatere a emisiilor de carbon. Discurs in Parlamentul European, în fața lui Timmermans, pe data de 7 iunie 2022.

<<Dragi colegi, când Ursula von der Leyen și-a făcut campanie în acest plen, în 2019, să fie aleasă președinte a Comisiei Europene, a promis o Uniune Europeană mai puternică care să aducă mai multă prosperitate pentru cetățenii ei.

La aproape trei ani de atunci, vedem o Europă mai slabă și mai mulți europeni săraci decât până acum.

Avem milioane de europeni care nu reușesc să se descurce de la o lună la alta din cauza scumpirii prețului energiei, mâncării și combustibilului.

Una dintre cauzele principale ale acestei crize este planul utopic, nerealist și nefactual al Ursulei von der Leyen de inginerie socială de a combate așa-zisele “emisii de carbon”.

Și citez: “Emisiile trebuie să aibă un preț care să ne schimbe comportamentul”, a spus Ursula în acest plen în 2019.

Vedem acum că, de la început, obiectivul ei nu a fost să combată emisiile de carbon ci să ne schimbe comportamentul prin taxe și prețuri mai mari.

Vă îndemn, prin urmare, să votați împotriva planului “Fit for 55” care va genera mai multă sărăcie și va face UE mai puțin competitivă pe piața globală.

Mulțumesc.>>”

Sursa: Cristian Terheș

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top