Europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD): Florin Cîțu cumpără cărbune de la Rusia lui Putin

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Aveti aici un caz concret de tradare a Romaniei de catre actualul guvern PNL-USR: in timp ce Catu vrea sa inchida minele si nu a platit minerii cu lunile, cumpara carbune de la Putin. O nava ucraineana ce transporta mii de tone de carbune din Rusia in Romania s-a scufundat in urma cu cateva ore langa portul Constanta.Asadar, actualul Guvern PNL-USR cumpara carbune de la Putin, in timp ce lasa neplatiti si putinii mineri care mai sunt in Valea Jiului, afirmă pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

In acelasi timp, Timmernans cere Romamiei sa inchidem minele si termocentralele pe carbune, care produc in prezent cca. 20% din energia consumata zilnic in Romania. Romania trebuie sa se opuna conditiilor aberante din Green Deal si sa isi apere propriul interes, sustinandu-si sectorul termoenergetic.Cum am explicat intr-o postare anterioara, distrugerea sectorului termoenergetic va face Romania mai dependenta de gazul si carbunele rusesc. Tocmai aveti dovada!, mai afirmă Terheș, scrie Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top