Europarlamentarul Terheș în plenul Parlamentului European: Publicați integral contractele cu firmele producătoare de vaccin!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes a acuzat Comisia Europeana in plenul Parlamentului European, pe data de 22 noiembrie 2021, ca, sub conducerea Ursulei von der Leyen, aceasta „face tranzitia Uniunii Europene de la democratie la tiranie”. Dovada in acest sens este Certificatul Verde Digital si faptul ca, pana la aceasta data, Comisia Europeana nu a publicat integral contractele cu firmele de vaccinare.

„Si, din moment ce o avem pe doamna comisar aici, ii solicit deschis sa publice integral toate contractele semnate intre Uniunea Europeana si aceste companii de vaccinuri pentru ca atat cetatenii UE, cat si noi, europarlamentarii, sa stim cu exactitate ce contin acestea”, i-a spus in fata europarlamentarul Terhes comisarei Kyriakides.

Citește mai mult pe site-ul Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top