Explicația pentru creșterea traficului de migranți: Vameșii fac și ei parte din rețelele de traficanți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Anchetatorii au probat activitatea infracţională a încă cinci persoane implicate într-o reţea specializată în trafic transfrontalier de migranţi şi care a fost destructurată în 2017. DIICOT anunţă că cinci persoane sunt cercetate pentru mai multe infracţiuni, între inculpaţi fiind un fost poliţist de frontieră. Două dintre faptele de luare de mită de care este acuzat acesta au fost probate după cinci ani de la comitere.

”În continuarea activităţilor de urmărire penală vizând destructurarea unui grup infracţional organizat cu caracter transfrontalier specializat în traficul de migranţi, în cursul anului 2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul B.C.C.C.O. Alba Iulia, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Biroul Trafic de Migranţi şi Direcţiei Generale Anticorupţie, au reuşit identificarea a 5 persoane implicate în activitatea infracţională. Faţă de aceste persoane a fost luată măsura reţinerii şi au fost formulate propuneri de luarea a unor măsuri preventive”, a transmis, marţi, DIICOT.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top