Explozia de cancere de după vaccinare. Dr. Mercola: De obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


„Una dintre constatările importante pe care le-am auzit de la acești specialiști în cancer este că mulți dintre pacienții lor care nu au mai avut cancer timp de trei, patru, cinci ani – au fost scanați PET (tomografie cu emisie de pozitroni) și aratau foarte bine, fără boală detectabilă -, ei bine, după a doua sau a treia injecție, dintr-o dată le-a reapărut boala în stadiul patru, ca un foc de paie. Iar acest lucru ne întoarce la sistemul imunitar afectat, la mecanismele de suprimare a imunității, la daunele pe care le provoacă spike-ul persistent și ARN-ul modificat. Așadar, un lucru pe care îl observăm sunt cancerele agresive, foarte rapid.” – Dr. Ryan Cole, anatomopatolog clinic cu o subspecializare în patologia pielii și doctorat în imunologie 

Cazul decesului milionarului Peter Imre, la vârsta de 60 de ani, al cărui cancer s-a rectivat brusc după 40 de ani de la stingerea lui, a născut, cum este și firesc într-o societatea a dialogului, discuții și controverse. Unul dintre prietenii săi cei mai buni, omul de afaceri cu veleități jurnalistice Cozmin Gușă, a relevat, în același timp în care ActiveNews punea întrebarea pe această temă, că fostul milionar primise două doze de vaccin.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top