Exploziv: Marea majoritate a celor care mor acum cu COVID-19 sunt persoane care au fost VACCINATE împotriva acestuia

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Anglia tocmai a lansat un nou raport care arată că cel puțin 62% din toate decesele asociate cu c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul din Wuhan (C̫o̫v̫i̫d̫-19) au loc la persoanele care au fost deja „vaccinate”.

Știriea a apărut în aceeași zi în care principalele mass-media au publicat poveste de distragere a atenției asupra politicianului ʙʀιтᴀɴιc Matt Hancock care a avut o aventură secretă cu asistenta sa Gina Coladangelo. Multe persoane au ratat știrea ​​în ziua în care s-a produs, dar acum circulă pe web și facând ca mulți să se întrebe dacă vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente, așa cum susține guvernul.

Date noi din Мᴀʀᴇᴀ ʙʀιтᴀɴιᴇ arată că persoanele injectate au de trei ori mai multe șanse să мoᴀʀă din cauza așa-numitei „variante ᴅᴇʟтᴀ” decât persoanele care și-au lăsat singur sistemul imunitar și ADN-ul, spunând doar nu, așa cum a spus odată Nancy Reagan, la drogurile periculoase.

Intitulat „Variantele îngrijorătoare ale S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2 și variantele care fac obiectul unei anchete în ᴀɴԍʟιᴀ”, ziarul, care este al 17-lea raport tehnic care se publică până acum cu privire la această chestiune, este foarte grăitor asupra ceea este rezervat pentru injectia posterioară.

Un tabel din raport arată că între 1 februarie 2021 și 21 iunie 2021 au existat 9.571 de cazuri confirmate ale „variantei ᴅᴇʟтᴀ” la ʙʀιтᴀɴιci cu vârsta peste 50 de ani. Dintre acestea, 8.025 au fost confirmate numai numai în ultimele 28 de zile.

Această creștere bruscă a noilor cazuri coincide direct cu impulsul vaccinurilor din Мᴀʀᴇᴀ ʙʀιтᴀɴιᴇ, arătând că, cu cât mai multe persoane se vaccinează, cu atât este mai mare rata infecțiilor.

Datele arată în mod clar că doar 10% din toate noile presupuse cazuri confirmate ale virusului cнιɴᴇz în această grupă de vârstă sunt persoane nevaccinate. Mai mult de 37% din cazurile noi aparțin persoanelor care au primit ambele injecții ascultând ordinele guvernului.

Este important de reținut că alte 40% din cazuri au apărut la persoanele care au primit cel puțin o doză de injecție cu virus cнιɴᴇzesc cu cel puțin 21 de zile înainte de testarea „pozitivă”. Acest lucru înseamnă că 77% din noile cazuri de ԍʀιᴘă Wuhan apar la persoanele care au avut una sau ambele doze de injecție.

Varianta ᴅᴇʟтᴀ este cauzată și răspândită de vaccinuri

Pe baza cifrelor prezentate de Public Health ᴇɴԍʟᴀɴᴅ, numărul cazurilor confirmate de varianta ᴅᴇʟтᴀ la persoanele complet vaccinate cu vârsta peste 50 de ani, este de trei ori mai mare comparativ cu numărul celor nevaccinați. Și la persoanele peste 50 de ani și parțial vaccinate, raportul este de nouă la unu.

Ceea ce înseamnă, desigur, că vaccinurile sunt periculoase și ineficiente pentru a preveni răspândirea germenilor cнιɴᴇzi, în ciuda faptului că au primit autorizație de utilizare de urgență (EUA) la „viteză extremă” de la Food and Drug Administration (FDA).

Au fost efectuate în prealabil probe foarte limitate, care, desigur, demonstrat că vaccinurile „funcționează”. Oricine a acordat atenție știe că Big Pharma a rafinat arta manipulării „științei” pentru a produce rezultatul dorit, exact ceea ce s-a întâmplat cu aceste ᴀʙoмιɴᴀʙιʟᴇ injecții ale „Operation Warp Speed”.

„Din păcate, se pare că domnul Hancock a mințit din nou și, în loc ca vaccinurile C̫o̫v̫i̫d̫-19 să fie calea noastră de întoarcere la normal, sunt în schimb opusul”, relatează Humans Are Free, menționând că singurele persoane care se încadrează în toate minciunile sunt persoane care privesc religios „știrile” principale și au încredere în tot ceea ce le spune guvernul.

„Deoarece datele publicate de Public Health ᴇɴԍʟᴀɴᴅ ne arată că numărul de presupuse ᴅᴇcᴇsᴇ din cauza variantei ᴅᴇʟтᴀ este cel mai mare în rândul celor care au primit două doze de vaccin.”

Sursa: Live48Times

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top