Extremiștii maghiari încurajați de UDMR nu se lasă: Huliganii de stadion ai lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Formația Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari într-un meci cu suspiciuni rezonabile de aranjament. Nu au lipsit nici scandalurile. Huliganii de stadion ai lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, relatează DigiSport.ro și ȘtiripeSurse.

“Vă rugăm să vă ridicați, urmează imnul României”, a fost anunțul crainicului stadionului din Giulești.

În momentul intonării imnului României, mai mulți suporteri în negru ai echipei din Sfântu Gheorghe,care afișaseră și o cârpă cu TRANSILVANIA, s-au întors cu spatele. Apoi, după imn, aceștia au scandat „Ungaria, Ungaria!”. Derapajul are loc pe fondul unei vizite cu accente ciudate în România a proaspetei președinte a Ungariei, Katalin Novak.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top