Fără precedent în istorie: Handbalistele care nu sunt vaccinate nu au voie la Campionatul Mondial

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Forul internaţional de handbal a anunţat că toţi participanţii la Campionatul Mondial feminin, care debutează în 1 decembrie, trebuie să fie vaccinaţi anti-Covid 19 sau să facă dovada trecerii prin boală, iar la sosire trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

IHF precizează într-o informare transmisă celor 32 de federaţii naţionale că prin ”toţi participanţii” se înţelege echipele (jucătoare, staf, oficiali), oficialii IHF, arbitri, parteneri de organizare, ziarişti, voluntari, personal administrativ, ghizi etc.

Informarea IHF a fost numită ”Plan de precauţie” şi include mai multe măsuri, inclusiv informaţii generale despre Covid 19, obligativitatea păstrării unei distanţe de 1,5 metri, purtarea măştilor, regimul de testare în timpul competiţiei, precum şi alinierea la condiţiile impuse de Spania pentru intrarea în ţară.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top