Și globalistul Fauci s-a răzgândit cu privire la purtarea măștii în exterior: Este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) va furniza în curând noi îndrumări anti-Covid cu privire la utilizarea măștilor în exterior, numind de „bun simț” să facă acest lucru. Măștile au avut un rol din ce în ce mai important în cadrul dezbaterilor din ultima vreme, deoarece mulți pun sub semnul întrebării utilizarea continuă și pe scară largă a măștilor, de vreme ce rata vaccinării continuă să crească.

Fauci este de acord cu unele dintre aceste observații, spunând că riscul pentru persoanele care au activități în aer liber este „minuscul”, în special pentru persoanele vaccinate.

„Ceea ce cred că veți auzi, ceea ce va auzi țara în curând, este o recomandare actualizată a CDC”, a declarat Fauci pentru emisiunea ABC „This week”. „CDC este o organizație bazată pe știință. Ei nu vor să facă nicio recomandare până nu analizează datele care o susțin”.

„Dar când privești situația este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut, mai ales dacă ești vaccinat”, a spus el, mai notează SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top