FDA nu a aprobat niciodată cu adevărat vaccinul Covid de la Pfizer, a declarat senatorul Ron Johnson în emisiunea lui Tucker Carlson

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) nu a aprobat niciodată, de fapt, vaccinul Pfizer-BioNTech disponibil în prezent în Statele Unite, a declarat săptămâna aceasta senatorul republican american Ron Johnson din Wisconsin în emisiunea lui Tucker Carlson de la Fox News, potrivit LifeSiteNews.

„Aceste ordine (de vaccinare – n.n.) au la bază înșelătoria perpetuată de FDA, conform căreia am avea acum un vaccin aprobat. Nu avem un vaccin aprobat în America”. „Au făcut-o pentru Comirnaty – este disponibil, cred, în Europa, dar vaccinul Pfizer disponibil în SUA nu este aprobat de FDA – are o autorizație de utilizare de urgență (EUA)”.

Senatorul republican a adăugat că a trimis o scrisoare către FDA la câteva zile după ce agenția a aprobat vaccinul Covid de la Pfizer sub marca Comirnaty, care este „distinct din punct de vedere legal” de vaccinul Pfizer și care rămâne doar cu autorizația de utilizare de urgență, potrivit FDA.

Cite1te mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top