Femeie de 42 de ani, mamă a doi copii, moartă subit la câteva zile după a doua doză

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cazul unei tinere mame de doar 42 de ani care a murit la 10 zile după a doua doză de „vaccin american”, lăsând două fiice orfane, a fost relatat de Andrei Dincă de la NEAMUNIT astăzi pe Facebook și pe 1 Decembrie la protestul anti-obligativitatea vaccinării din Piața Universității:

„Cristina i-a crezut pe Arafat, pe Gheorghița si pe Rafila, a crezut in propaganda autorităților si a „specialiștilor”. A crezut ca e datoria ei de cetățean responsabil sa se injecteze, ca sa se „imunizeze”, ca sa fie in siguranța, si ea, si familia ei, si cei din jurul ei. 

Cristina era verișoara unui prieten de-al meu. Avea doar 42 ani, si doua fetite minunate, de 8 si 12 ani, făcuse doua facultăți, lucra, făcea a treia facultate si își creștea fetele. Cristina era tânără și sănătoasă, fără să suferere de vreo boala cronica. Ea a fost convinsa sa se injecteze cu serul experimental american, ca sa fie bine, sa nu fie rău… Și-a făcut prima doza. A fost ok, doar niște dureri musculare. Si-a făcut si a doua doza. După câteva zile, a început sa se simtă din ce in ce mai rău. La o săptămâna după doza a doua, s-a dus sa își facă niște analize. Au înțepat-o in mai multe locuri, si abia au reușit sa ii ia puțin sânge, pentru ca începuse sa se coaguleze in vene si pur si simplu nu mai curgea. Peste 3 zile, Cristinei i s-a făcut foarte rău și a căzut jos in casa. Una dintre fetite a sunat la salvare. Însă, aceasta a venit prea târziu. Au găsit-o pe Cristina deja moarta, cu stop cardiac si sângele coagulat in vene. Cristina a murit acasă, in fata celor doua fetite ale ei, cu venele umflate pe gat si pe fata…

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top