Filantropul Bill Gates, implicarea în pandemie și pașii către Marea Resetare. Afacerile din spatele Green Deal

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dacă despre legăturile miliardarului filantrop cu pandemia Covid s-a tot scris în ultimii doi ani, mai puțin cunoscute sunt investițiile fondatorului Microsoft în proiectele de tip Green Deal – parte esențială a Marii Resetări.

Chiar dacă, teoretic, sunt de cealaltă parte a baricadei din punct de vedere ideologic, Boris Johnson și Bill Gates se înțeleg perfect atunci când vine vorba despre afaceri. Sunt ca doi Globaliști pur-sânge. Guvernul Marii Britanii se va implica în proiectul Breakthrough Energy Catalyst, inițiat de filantropul american, pentru a accelera dezvoltarea energiei verzi. Cei doi lideri au bătut palma pentru un parteneriat public-privat în valoarea de 552 de milioane de dolari, circa jumătate din sumă fiind furnizată de britanici. Programul lui Bill Gates se concentrează pe patru domenii tehnologice: hidrogen verde, stocare de energie pe termen lung, combustibili de aviație durabili și sisteme de captare a CO2 direct din aer.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top