Filantropul Bill Gates, implicarea în pandemie și pașii către Marea Resetare. Episodul 2 | Rețeaua globală în domeniul sănătății

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În cadrul Apocalipsei Covid, principala armă a lui Bill Gates a fost Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Potrivit respectabilei publicații americane Politico, OMS a devenit, practic, jucăria preferată a filantropului american, o dată cu izbucnirea pandemiei. Ca principal sponsor al OMS, Gates a avut (și încă are!) o influență determinantă asupra organizației cu acoperire planetară. De ramarcat că în perioada 1994-2021, principalul ONG al filantropului a donat către OMS suma totală de 13,1 miliarde dolari.

În aceeași perioadă, din tabelul oficial cu Top 59 donații ale BMGF (vezi foto), reiese că Gates a ”investit” sume cuprinse între 16 milioane dolari și 43,6 miliarde dolari în ONG-uri, universități și chiar bănci, în zeci de țări dezvoltate și sărace din întreaga lume.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.net.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top