Fiul lui Biden se confesează unei prostituate, după o partidă de sex: Dealerii ruși de droguri mi-au furat laptopul (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Hunter Biden, fiul președintelui american, susține că rușii i-au furat unul dintre laptopuri cu scopul de a-l șantaja, după ce a consumat o mare cantitate de droguri într-o cameră de hotel din Las Vegas, potrivit imaginilor obținute de Daily Mail.

Asta înseamnă că fiul lui Biden este la al treilea laptop pierdut – unul uitat la un service IT din Delaware, altul confiscat de FBI. Fiecare dintre ele se pare că conține informații care l-ar putea incrimina pe Joe Biden.

Al treilea laptop nu a putut fi recuperat și se află în posesia dealerilor ruși de droguri alături de care Hunter a petrecut în camera de hotel din Las Vegas, îi spune el unei prostituate – conversația a fost înregistrată de o cameră de luat vederi.

După ce s-a filmat în timpul unei partide de sex cu respectiva prostituată, în ianuarie 2019, Hunter a lăsat camera laptopului pornită și i-a povestit femeii cum a petrecut 18 zile în Las Vegas, „mutându-se din penthouse în penthouse”, uneori plătind câte 10.000 de dolari pe noapte.

„Am cheltuit sume extraordinar de mari”, spune el. Apoi descrie cum i-a fost furat laptopul, după ce a fost aproape de a face o supradoză din cauza drogurilor. „M-am dus să fac o baie fierbinte. Ăsta e ultimul lucru pe care mi-l amintesc. A fost prima dată când am leșinat.”

Sursa: SmartRadio

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top