Florian Coldea, internat într-un spital din Viena. Acesta a fost diagnosticat și este tratat de Parkinson

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul director adjunct al SRI Florian Coldea suferă de Parkinson și se tratează la un spital din Viena. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a făcut marți seară, în emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus, dezvăluiri despre acest subiect.

Sorin Roșca Stănescu a amintit că presa a vorbit despre faptul că fostul director din SRI ar suferi de această boală de acum câțiva ani, când era în funcție, și a criticat faptul că a fost lăsat să conducă o instituție atât de importantă. 

”Îl compătimesc pentru că boala asta este foarte grea și este posibil să fie, în cazul, lui, incurabilă. Suntem într-o perioadă în care nu e bine să-i vorbim pe oameni de rău, deși domnul Coldea ar merita… Problema este de ce se duce totuși la Viena, au dispărut medicii din România, nu mai are încredere în medicina românească? Pentru asemenea afecțiuni avem medici de primă mărime în țară. Asta mi se pare în neregulă și atât îmi permit să critic. Ar fi fost mult mai cinstit să apeleze la medicina românească.

Apropo de simptome, în urmă cu câțiva ani, presa a descoperit această afecțiune gravă de care suferea domul Coldea și a prezentat imagini de la o întâlnire oficială în care tremura, nu își mai putea controla tremuratul capului, mimica, mâinile. Este o boală gravă. 
Dacă domnia sa era în funcție și suferea de această boală atât de gravă – domnia sa tăia și spânzura în această țară – nu a fost nimeni capabil să-l oprească, să-l trimită la doctor?! Chiar încredințăm soarta a milioane de oameni pe mâna unui om bolnav de o asemenea afecțiune care atacă sistemul nervos?! Trebuia să fie trimis în concediu medical. 

Nu îmi permit să insinuez că domnul Coldea s-a distrat cu diverse substanțe, dar sunt câteva cauze care pot conduce la această afecțiune. Discutând despre cauzele congenitale, s-ar fi auzit dacă în familia sa ar fi avut antecedente, nu s-a auzit. 
E greu de presupus că domnului Coldea i-au fost inoculate diverse substanțe. Era cel mai puternic om din România, mai puternic decât Traian Băsescu”, a spus jurnalistul.

Sorin Roșca Stănescu a subliniat că ”statul paralel” va continua și fără Coldea. 
”Statul subteran va merge mai departe. Domnul Coldea a fost un vârf, doamna Kovesi un altul, dar în spatele lor sunt legiuni întregi de adepți care sunt în funcții sau rezerviști”, a conchis jurnalistul, scrie Realitatea.net.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top