Florida, statul cu cele mai puține cazuri de COVID-19 din SUA. Fără restricții, fără pașaport de vaccinare sau închideri

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Doctor’s Hospital din Sarasota a fost primul spital din Florida care a tratat un pacient cu COVID-19, în februarie 2020. Acum, același spital este primul care a anunțat că nu mai are nici un bolnav cu COVID-19, potrivit ABCActionnews.

Todd Haner, chief nursing officer (n.r. șeful asistentelor, funcție pentru care trebuie să ai cel puțin 7 ani vechime în domeniu și cel puțin masterat, dacă nu doctorat), a spus într-o conferință de presă la sfârșitul săptămânii trecute:

„S-a progresat mult într-o perioadă de timp foarte scurtă. Deci, e mare lucru pentru toți. Vă pot spune că moralul e mult mai bun. Când a început totul și am primit primul pacient, nu știam la ce să ne așteptăm. Pe măsură ce timpul a trecut și am văzut ce se întâmplă, a devenit foarte stresant. Vom sărbători ce avem acum. Nu știm ce aduce viitorul, dar vom vedea atunci.”

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top