Articolul dorit de către tine a fost șters sau nu există pe acest site. Verifică articolele de mai jos sau caută din nou.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Tehnologia ARN mesager nu a fost folosită înaintea pandemiei Covid-19 în nici un produs medical (Video)

Tot mai credeți că e bine să vă vaccinați experimental împotriva Covid-19?! Mai puteți avea încredere într-o tehnologie

Citește mai mult

Alexandru Filimon (30), vameș din Republica Moldova, postul vamal Tudora, a murit subit la locul de muncă. Era vaccinat cu ARN mesager?

Serviciul Vamal a anunțat trecerea în neființă a lui Filimon Alexandru, inspector principal din cadrul postului vamal Tudora. Potrivit informațiilor preliminare, acesta ar fi…

Citește mai mult

Carmen Avram despre cum au putut alții ce nu poate Cristian Ghinea (Video)

Astfel, în 2019, Camelia Bogdan a dat în judecată GIP, Antena 3, ANAF, mai mulți jurnaliști și fundații, solicitând, inițial, să i se plătească, drept daune morale, plata despăgubirilor pe care le-a stabilit în dosarul ICA. Ulterior s-a răzgândit și a cerut daune morale de 100 milioane lei.

Citește mai mult

Precum ANTIFA în SUA, USR-PLUS încearcă să slăbească efectivele Poliției Române prin hârțuirea polițiștilor către pensionare

Astăzi Bugetul.ro a dezvăluit că aproximativ 2.000 de polițiști din cadrul IGPR și-au depus dosarul de pensionare în anul 2021.

Citește mai mult

Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, cere o alianță mondială antiglobalistă

Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, fost secretar general al guvernoratului statului catolic, un adversar cunoscut al papei Francisc și veritabil avertizor de integritate al Sf.Scaun

Citește mai mult

Mii de agenți ai serviciilor de informații americane refuză să se vaccineze

„Mulțumită” mandatului de vaccinare Covid impus de administrația Biden, agențiile americane de informații ar putea rămâne fără aproape un sfert din forța lor de muncă

Citește mai mult

Medicul român, Oana Mihaela Secară: Nu se susține pe baze științifice, nici vaccinarea obligatorie, nici măsurile restrictive aplicate în prezent!

Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh dr. Luca ” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, a fost înregistrată amical în timpul unei conversații între prieteni despre actuala stare în care se zbate România, pentru că ceea ce povestea era de-a dreptul fabulos. Afirmațiile sale contrazic tot ceea ce înseamnă propagandă oficială pe tema covidului, a vaccinului, a carantinei și măștilor obligatorii.

Citește mai mult

O diversiune periculoasă: inventarea antisemitismului în România! „Panicarzii la comandă”: Maia Morgenstern și Dacian Cioloș

Ion Cristoiu avertizează de mai bine de o săptămână că, de ceva vreme, se desfășoară în mod coordonat o operațiune periculoasă, de natură să aplice eticheta de antisemitism asupra României. Și are dreptate!

Citește mai mult

Joe Biden poate demisiona – proba complicității la crearea haosului din capitala afgană, Kabul

Este s̫c̫a̫n̫d̫a̫l̫u̫l̫ care ar putea da peste cap Administrația Biden și ғoʀțᴀ demisia președintelui S̫U̫A̫!

Citește mai mult

Identitatea digitală: Cum ni se va transpune întreaga viață pe un cip și cum vom fi controlați cu acesta (Video)

Cum ni se va transpune întreaga viață pe un cip și cum vom fi controlați cu acesta (Video)

Citește mai mult
Back to top