Fost expert OMS în pandemie, Astrid Struckelberger: O pandemie de minciuni

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Astrid Stuckelberger are 30 de ani de experiență ca cercetător. În anii 2009-13, ea a fost afiliată la OMS, având ca specialitate pandemiile. A publicat 180 de publicații și 12 cărți.

“Nu sunt o alarmistă, vreau doar să explic prin știință, minciunile, corupția, propaganda… Și despre răul provocat de vaccinuri. Pentru că sunt un expert în sănătate publică și știință”.

Într-un interviu acordat unei reviste norvegiene, Stuckelberger a spus că este cea mai îngrijorată pentru că injectările nu sunt vaccinuri, „ci un experiment biotehnologic, sintetic”.

Deoarece conține modificări genetice, cum ar fi OMG-uri (organisme modificate genetic), oamenii ar fi trebuit să fie informați despre conținutul vaccinului.

„Lucrul periculos despre vaccin este că declanșează infecția. Nu cred că proteina spike este problema, ci vaccinul conține grafen. Este mortal și acum avem statistici. Noi știm. “

Stuckelberger a subliniat, de asemenea, că „OMS nu este aceeași organizație ca înainte”. A fost o schimbare în 2016, a explicat ea.

Citește mai mult pe site-ul Știri Alternative.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top